Coaching/Counseling
Zit je niet goed in je vel, vraag je je af waarom het in je leven steeds anders loopt dan je zou willen, wil je daarin inzicht en dat veranderen, dan gaan we samen kijken waardoor het niet stroomt in je leven. Vooraf krijg je een paar vragen toegestuurt om te beantwoorden en te retourneren. Op basis hiervan krijg ik een eerste beeld van wat er speelt.

Vervolgens gaan we in gesprek
om te komen tot inzicht in je levensverhaal, vooral ook in het hier
en nu, eventueel met behulp van visualisatietechnieken, meditatie, energetische behandelingen
en/of de Bach-Bloesem remedies. Jij bepaalt zelf door eigen inzet waar je uit gaat komen, of je leven weer mag gaan stromen.
Gun jezelf een spiegel, een helpende hand om duidelijkheid te krijgen. Je leert ter ondersteuning eenvoudige maar effectieve oefeningen voor je dagelijkse leven.


Schrijf je eigen autobiografie

Dit is alleen mogelijk na het volgen van de Cursus Alfameditatie & Bewustzijnsontwikkeling of een soortgelijke cursus/scholing gevolgd te hebben.
Ik reik je een aantal tools aan om je eigen levensverhaal te schrijven en begeleid je om inzicht in je levenslessen te krijgen en daarvan te leren. De nadruk licht op de rode draad in je leven en hoe je je kunt verbinden met je zonnekant, maar ook met je maankant (dat wat je bewust maar vooral ook onbewust afwijst). Beide kanten horen bij je, door je met beide kanten te verbinden kom je in balans, dit maakt ’heel’.
Het is een prachtige manier om blinde vlekken, patronen en mechanismen bij jezelf te ontdekken en je zo te kunnen ‘ont-wikkelen’ en helen.  Als je eerlijk durft te zijn zullen er heel wat kwartjes vallen, heel verhelderend.
Het is een traject van 4 ŕ 6 maanden, dit begeleid ik in 3 sessies van 1˝ uur. Daarnaast begeleid ik je gedurende deze periode ook via e-mail.
Traject op afspraak.


Het Wonderspel, een coaching spel voor kinderen
(als groep van max 4 kinderen of individueel)
Elk kind heeft wel eens de wens om iets goed te kunnen, of om iets te kunnen wat nog niet zo goed lukt.
“Ik vind het moeilijk om te zeggen als ik iets niet leuk vind”; of “Ik word snel boos, ik zou graag wat aardiger willen zijn”.
In 12 spelstappen krijgt je kind de mogelijkheid om zijn eigen kwaliteiten te onderzoeken en inzichten te krijgen in hoe het zijn/haar doel kan behalen.
Het Wonderspel motiveert het kind spelenderwijs en oplossingsgericht met zijn/haar leerdoel aan de slag te gaan.
Je kind krijgt inzicht in welke kwaliteiten, talenten en wijsheden het al bezit, hoe deze te gebruiken en
oplossingsgericht te denken en doen.
In het Wonderspel worden kinderen geprikkeld om al hun intelligenties aan te boren en al hun zintuigen te gebruiken. Zowel linker als rechter hersenhelft wordt geactiveerd.
Door het spelen van het spel groeit bij je kind het zelfrespect en zelfvertrouwen. Je ziet je kind in zijn/haar kracht komen. In groepsverband ondersteunen en motiveren de kinderen elkaar.
Voor volwassenen levert het spel ook goede inzichten en veel plezier op!!!
Traject op afspraak.

Individuele coaching Wonderspel

Aantal sessies: 3-5, tijdsduur per sessie: 60-75 minuten, periode: 6-8 weken

Zie voor uitgebreidere info www.wonderspel.nl


Massages
(Hiervoor zijn ook cadeaubonnen  verkrijgbaar!)
Ontspannend en stimulerend voor lichaam en geest.
-
Volledige energetische massage
-
Indiase hoofdmassage

Energetische behandeling: Reconnective Healing
Deze energetische behandelingen (3 behandelingen) leiden tot heelwording van lichaam en geest, balans en harmonie. Je ontvangt dat wat nodig is.

Bach-Bloesem remedies
Deze extracten van bloesems helpen het psychisch en emotioneel evenwicht te herstellen.

Individueel

Coaching
Counseling
Massages
Reconnective Healing
Bach-Bloesem remedies
Schrijf je autobiografie
Wonderspel